Kontakta oss

Tillsammans kan vi hjälpa dig till ett sundare liv i rörelse.

Sondre Langli

LEGITIMERAD KIROPRAKTOR

Sondre Langli är utbildad kiropraktor från Macquarie University i Sydney Australien, där han utexaminerades 2010. Han har även en examen från Saxion University 2007 som fysioterapeut, och han är därmed en av de få som är utbildad både som fysioterapeut och kiropraktor.

Innan han flyttade till Karlstad och började på Karlstads Kiropraktorklinik arbetade han som klinikchef på en större klinik i Oslo i flera år. Han har lång erfarenhet av offentlig och privat sjuk- och hälsovård både från Australien och Norge.

Han har dessutom vidareutbildat sig inom neurologi vid Carrick Institute of Functional Neurology och har speciellt intresserat sig för huvudvärk, yrsel, nacke samt ländryggsproblematik.

Sondre har varit och är fortfarande aktiv inom idrott, och intresserar sig även för idrottsskador. Med utbildning som både fysioterapeut och kiropraktor har han en unik möjlighet att undersöka samt behandla patienter med många verktyg. Han har bland annat varit fysioterapeut och kiropraktor för det norska Davis Cup landslaget i tennis vid flera tillfällen, och behandlat flera toppidrottsutövare i många olika idrotter.

Gunnar Arnarson

LEGITIMERAD KIROPRAKTOR

Gunnar är född och uppvuxen på Island. Han läste ett år vid Islands Universitet innan han påbörjade studier i kiropraktik på Anglo European College of Chiropractic i England. Efter sin examen 1989 återvände han till Reykjavík för att göra sin AT-tjänst, med Islands första kiropraktor Tryggvi Jónasson som handledare. Han startade sedan upp en egen praktik året efter. Gunnar blev kontaktad från Karlstads Kiropraktorklinik 1994 för det fanns behov av flera kiropraktorer till kliniken. Värmland tog emot honom med gröna skogar och blåa sjöar så han kunde inte motstå att komma och arbeta här ett år eller två…

Gunnar har speciellt intresserat sig för funktionell neurologi inom kiropraktiken. Neurologi har legat kiropraktorer varmt om hjärtat från första början och är en viktig del i kiropraktorers utbildning och arbete. Gunnar har vidareutbildat sig i funktionell neurologi fr.a. hos Carrick Institute of Functional Neurology och Neuroseminars sedan i slutet på 90-talet.

Gunnar cyklar till arbetet året om och tycker om at röra på sig, gärna ute i naturen i familjens och goda vänners sällskap.

Daniel Westin

LEGITIMERAD KIROPRAKTOR

Daniel Westin är värmlänning från Sunne med förflutet som ishockeyspelare bland annat i Färjestad BK, Bofors och Nybro.

Examinerad som Master of Chiropractic vid Anglo European College of Chiropractic I Bournemouth, England.

Daniel har jobbat som kiropraktor sedan 2013 och han är extremt stolt och glad över att vara kiropraktor. De sista åren har han spenderat mycket tid och energi på att bli en duktig kliniker samt jobbat otroligt hårt på att förfina sina behandlingstekniker. Hans styrka som kiropraktor ligger i att han är engagerad samt att han ser sina patienter som unika individer som kan behöva hjälp på olika sätt. Därför är alla hans behandlingar och behandlingsplaner individanpassade.

Daniel behandlar människor i alla åldrar och är specialiserad inom ländrygg/bäcken problematik. Han har också mycket erfarenhet av att behandla spädbarn, barn och ungdomar.

Joline Vestlund

HÄLSOTERAPEUT OCH MASSÖR

Joline är utbildad hälsoterapeut och certifierad massör sedan 2013. Hon har sedan dess jobbat som massör, främst med behandlande klassisk massage. Joline började jobba på Karlstad kiropraktorklinik år 2020 men har jobbat på liknande klinik innan.

Joline är en varm, ödmjuk person som tycker att det personliga mötet med patienten är viktigt för att bygga en bra relation. Hon är en problemlösare och jobbar långsiktigt med sina patienter för att de skall må så bra som de kan utifrån sina egna förutsättningar. På fritiden tränar hon gärna samt umgås hon med sin familj och vänner.

Pelle Gustafsson

MASSÖR

Pelle är diplomerad massör, utbildad på Axelssons Gymnastiska Institut 1997. Han har drivit egen praktik tills han började arbeta på Karlstads Kiropraktorklinik 2004. Han är mycket idrotts- och naturintresserad och har bland annat sprungit flera maratonlopp!

Anna Kjellsten

MASSÖR, PERSONLIG TRÄNARE OCH KOSTRÅDGIVARE

Anna Kjellsten är certifierad massör, personlig tränare och kostrådgivare. Anna har många års erfarenhet av att jobba med olika typer av människor och anser att det personliga mötet är viktigt för att få till en bra relation med sina klienter och därmed en långsiktighet i deras behandlingar.

Anna utför svensk klassisk massage med koppning som komplement där det alltid är fokus på en behandlande effekt.
Hon utför även rörelseanalyser här på kliniken. En grundlig undersökning görs och baserad på den skapar hon ett individuellt träningsprogram specifikt for just dig. Detta hjälper så väl i idrottssammanhang som vid rehabilitering efter långvariga besvär. Till vardags gillar hon att träna och inspirera sig själv och andra genom gruppträning på bla Friskis & Svettis. Att resa och umgås med familj och vänner är också något som ger energi och får henne att må bra.

Jenny Lernman

Massör

Jenny Lernman är certifierad massör, personlig tränare, kostrådgivare samt diplomerad coach. Hon har många års erfarenhet att jobba med människor i alla åldrar. På kliniken erbjuder Jenny Svensk klassisk massage och använder ofta koppar som komplement i sina behandlingar. Hon lägger stor vikt vid att varje individ får rätt typ av behandling utefter sina egna behov. Det kan vara allt från en avkopplande massage till en djupgående behandling. Jenny erbjuder även rörelseanalyser och träningsupplägg för personer som vill stärka upp sin kropp, antingen förebyggande/uppbyggande eller i rehabiliteringssyfte. Som personlig tränare strävar hon efter att få varje person att uppnå god rörlighet och funktion. När hon inte tar han om klinikens kunder ser hon till att umgås med familjen, träna och lyssnar gärna på intressanta poddar.

Christer Enblom

AKUPUNKTÖR

Christer Enblom är legitimerad sjukskötare med vidareutbildning inom akupunktur för smärtlindring och har arbetat med det sedan 1997. Intresset för Traditionell Kinesisk Medicin(TCM) har dock alltid funnits och därför har han även studerat ytterligare 3 år på Nei-Jing skolan.

Han har dessutom varit i Kina och praktiserat på ett flertal universitetssjukhus. Övriga utbildningar som Christer har är: Certifierad massör, licensierad kostrådgivare och utbildning inom kinesiologi.​

Här på Karlstads Kiropraktorklinik erbjuder han huvudsakligen Traditionell Kinesisk Medicin med framför allt akupunktur. Förutom att han behandlar smärta kan han också hjälpa till med t.ex klimakteriebesvär, PMS, magproblem, migrän, allergier, sömnproblem, rökavvänjning, trötthet m.m.

Fritiden ägnas åt familjen, styrketräning, löpning, skidåkning, och karate. Han är medlem i Karlstad Jazz.

Maria Lindblad

KOGNITIV BETEENDETEREPEUT

Maria utbildade sig till socionom på Örebro Universitet och tog examen 2006. Sedan dess har hon arbetat med samtal med olika målinriktning. Under utbildningen och några år efter examen arbetade Maria som socialsekreterare i Karlstad kommun med myndighetsutövning, men med främsta uppdrag att hjälpa de sökande att hitta sin plats i samhället och motivera dem att nå sina mål. Sedan 2014 åren arbetar hon med företagshälsa, vilket innebär utveckling på individ-, grupp och organisationsnivå.

Samtalet har alltid var det centrala i Marias jobb. Hon har vidareutbildning i både Motiverande samtal (2010) och KBT (2018). Hon har mött människor i kris, sorg, depression, utmattning , men också personer som av olika anledningar funderar på om de lever det liv de vill leva och som med stöd av samtal vill se om det finns mer att hämta och i så fall vad.

För Maria betyder varje möte med en person en ny spännande upptäcktsfärd. Ibland är livet tufft, svårt och tungt och en känsla av att befinna sig på en omöjlig väg kan infinna sig. Att då tillsammans upptäcka möjligheter, styrkor och färdigheter eller bara ha någon att dela sin sorg eller börda med kan göra att det känns mindre svårt.

På sin fritid tycker Maria om dagliga hundpromenader, att yoga – särskilt ute på sommaren och givetvis att slappna av framför en serie på TV. En hobby som har stor betydelse för henne är scrapbooking. Att göra olika typer av Grattis-, lycka till- eller krya på dig kort till släkt och vänner som på ett konventionellt sätt landar i postlådan.

Madeleine Bornstedt

SEKRETERARE

En av våra trevliga receptionister som välkomnar och tar hand om just dig. Receptionen är Madeleines ansvarsområde som hon sköter på ett fantastiskt sätt genom att vara den hon är. Madeleine har arbetat som receptionist sedan 2004 i en liknande privat vårdklinik och har även arbetat som massageterapeut och med den kombinationen så har hon en styrka med att förstå patienter och deras problem. Madeleine är positiv, ödmjuk och tycker att det personliga mötet är grunden till trygghet och en bra relation med patienter. Utanför jobbet ägnas tiden till familj, vänner och träning.

Ann Blomstergren

SEKRETERARE

Ann har arbetat i receptionen sedan 1997. I receptionen är hon ”allt i allo” så att verksamheten ska fungera både för patienter och kiropraktorer, ett som Ann tycker är ett trevligt och omväxlande arbete.

Ann bor i Karlstad med sin man och katt. På fritiden spelar hon gärna golf.

Sara Engholm

SEKRETERARE

Sara har arbetat på kliniken sedan 2012 och det bästa med hennes arbete är alla människor hon har förmånen att få träffa. Hon vill och hoppas att du som patient ska känna dig sedd när du kommer till kliniken.

Sara lever familjeliv i Fagerås med man och tre barn, lyssnar på elektronisk musik och tycker om att vara ute i naturen.

Bo Lindwall

LÄKARE