Här och Nu

Här och Nu – en kurs om fyra tillfällen i Mindfulness, kombinerad med öron-akupunktur. Fyra träffar där du tillsammans med en liten grupp deltagare kopplar bort allt runt omkring dig och tränar på fokus och uppmärksamhet.

Mindfullness

Mindfulness handlar inte om att bli fri från en tempofylld vardag, obehag eller att uppleva total lycka. Mindfulness hjälper oss att se saker som dom är, i det ligger det stora värdet. I nuet, andrummet mellan dåtid och framtid, får hjärnan möjlighet till återhämtning. Träning i Mindfulness handlar om att träna uppmärksamhet och fokus. Vi kopplar bort autopiloten och styr själva vad vi har i sinnet och hur vi förhåller oss till det.

NADA är en form av öron-akupunktur där fem punkter i varje öra behandlas med tunna nålar. Syftet är att återskapa balans i kropp och själ och därigenom lindra smärta, oro, depression, sömnbesvär och abstinens. Effekten av NADA-behandling är bland annat att stresshormonet cortisol sjunker, endorfiner frisätts (dämpar smärta och höjer humöret), serotonin ökar (påverkar vårt humör och välbefinnande) och dynorfin ökar (ett smärtstillande hormon). Det aktiverar helt enkelt ”lugn och ro-systemet” och dämpar motsatsen. 
Både inom NADA och Mindfulness finns gott om forskning som visar på att de har en god behandlingseffekt. I vårt unika Här och Nu-upplägg slår vi ihop dessa två vinnande koncept: NADA och Mindfulness.
Vi ses vid fyra fredagar för en timme att vara fria från vardagsbestyr och prestation.

Pris: 2900 kr/fyra tillfällen

Välkommen med din anmälan på telefon: 054-10 05 84
Under våren kommer vi öppna upp för fler tillfällen, håll utkik här på vår webbplats!

Fortsätt titta